UGS Solid Edge verze 20 : učebnice - Rusiňák, Miroslav, 1962- (Miroslav Rusiňák, 2007)
Průvodce počítačovým programem UGS Solid Edge - kreslícím programem pro konstruktéry.
Obsahuje rejstřík
Keywords: Solid Edge 20 (software); CAD software; konstruování; technické kreslení; Solid Edge 20; engineering design; technical drawing; učebnice; textbooks