Stop šikaně! - Matthews, Julie; Matthews, Andrew, 1957- (Baroque Partners s.r.o., 2015)
Kniha pro děti i rodiče se zabývá problémem šikany, jejích příčin, následků a především její prevencí.
Přeloženo z angličtiny
Pod názvem: MůjÚspěch.cz
Keywords: šikana; prevence (sociální problémy); výchova dítěte; bullying; prevention (social problems); child rearing; příručky; handbooks, manuals, etc