Jak si vybudovat fantastickou paměť - Stenger, Christiane, 1987- (Grada, 2011)
Autorka v knize jasně vysvětluje, jak její systém pracuje, nabízí zajímavá praktická cvičení a také testy, z nichž snadno poznáte, jak se postupně zlepšujete. Naučí vás nejen to, jak si lze lépe zapamatovat fakta a souvislosti nebo jak se můžete snáze učit cizí jazyky, ale vysvětlí vám také, proč je trénink paměti něco víc, než jen memorování nekonečných čísel a jak významná role v tomto směru přísluší smyslovým zkušenostem či fantazii a kreativitě! Díky trénování činností mozku zaznamenáte pokrok i v dalších oblastech svého života, omezíte stres, zvětšíte své intelektuální schopnosti, kreativitu a sebedůvěru. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Přeloženo z němčiny
Keywords: trénink paměti; memory training; příručky; handbooks, manuals, etc