Sociální politika - Krebs, Vojtěch, 1950- (Wolters Kluwer, 2015)
Studie se snaží řešit některé nejzávažnější problémy z oblasti sociální politiky, sociálního zabezpečení, trhu práce či rodinné politiky.
Keywords: sociální politika; sociální politika -- Česko; social policy; social policy -- Czechia; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)