Inteligentní budovy - Garlík, Bohumír, 1943- (BEN - technická literatura, 2012)
Kniha se zabývá tématem trvalých, zdravých budov, které jsou technologicky na výši, měly by splňovat potřeby svých obyvatelů i podnikání, měly by být flexibilní a přizpůsobitelné požadovaným změnám.
Keywords: inteligentní budovy; intelligent buildings; příručky; handbooks, manuals, etc