Pěstování révy vinné : moderní vinohradnictví - Pavloušek, Pavel (Grada, 2011)
Autor v ní komplexně předkládá veškeré domácí a zahraniční informace za posledních 10 let a vlastní praktické zkušenosti s pěstováním révy vinné v ČR. Nakladatelská anotace. Kráceno.