Psychologie písma : humanistický přístup v poznávání osobnosti z rukopisu - Baková, Helena, 1954- (Grada, 2015)
Kniha přináší řadu nových témat v oblasti poznávání osobnosti z rukopisu. Propojuje celostní grafologii s přístupem humanistického psychologa Carla Rogerse a přibližuje základní principy oboru.
Keywords: grafologie; rukopis (grafologie); typologie osobnosti; graphology; handwriting (graphology); typology (psychology); příručky; handbooks, manuals, etc