Marketing na Internetu - Stuchlík, Petr; Dvořáček, Martin (Grada, 2000)
Publikace, doplněná četnými obrázky, tabulkami, grafy a schématy přehledným i detailním způsobem seznamuje s danou problematikou.
Keywords: public relations; elektronický obchod; internet; internetový marketing; internetová reklama; electronic commerce; Internet; Internet marketing; Internet advertising; studie; studies