Kontrola a měření : pro SPŠ strojní - Bumbálek, Leoš, 1952- (Informatorium, 2009)
Učebnice středních průmyslových škol zabývající se přednostně kontrolou a měřením ve strojírenství.
Keywords: strojírenská metrologie; engineering metrology; učebnice středních škol; textbooks (secondary)