Tajemství talentu - Coyle, Daniel (Nakladatelství ANAG, 2015)
Kniha objasňuje, jak talent roste v mozku a jak si ho můžeme vypěstovat.
Keywords: talent; učení; rozvoj myšlení; rozvoj osobnosti; rozvoj kariéry; learning; development of thought; personality development; career development; populárně-naučné publikace; popular works