|
|
|
|
LEADER |
01880nam a2200517 i 4500 |
001 |
82419 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20240829155738.0 |
007 |
ta |
008 |
101213s2001 xr u 000 0 cze |
040 |
|
|
|a ZLD002
|b cze
|e rda
|
072 |
|
7 |
|a 664
|x Potravinářský průmysl
|2 Konspekt
|9 19
|
080 |
|
|
|a 664.1
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 543.6:663/664
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 543
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 543.06
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 547.458.2
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (083)
|2 MRF
|
245 |
0 |
0 |
|a ČSN 56 0160-5 (560160) Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Stanovení sacharózy polarizací
|
246 |
1 |
3 |
|a Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Stanovení sacharózy polarizací
|
264 |
|
1 |
|a Praha :
|b Český normalizační institut,
|c 2001
|
300 |
|
|
|a 7 stran ;
|c 30 cm
|
336 |
|
|
|a text
|b txt
|2 rdacontent
|
337 |
|
|
|a bez média
|b n
|2 rdamedia
|
338 |
|
|
|a svazek
|b nc
|2 rdacarrier
|
500 |
|
|
|a Třídící znak 56 0160-5
|
500 |
|
|
|a Datum vydání normy: březen 2001
|
500 |
|
|
|a Nad názvem na titulní straně: "Česká norma"
|
500 |
|
|
|a Norma nahrazuje článek ČSN 56 0160-5 z 10.11.1986
|
650 |
0 |
7 |
|a cukr
|7 ph114263
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a analýza potravin
|7 ph135544
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a chemická analýza
|7 ph114232
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a analytické metody
|7 ph174607
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a sacharóza
|7 ph355394
|2 czenas
|
650 |
0 |
9 |
|a sugar
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a food analysis
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a chemical analysis
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a analytical methods
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a saccharose
|2 eczenas
|
653 |
|
|
|a polarimetrie
|
655 |
|
7 |
|a normy
|7 fd131861
|2 czenas
|
655 |
|
9 |
|a standards
|2 eczenas
|
910 |
|
|
|a ZLD002
|
992 |
|
|
|a BK
|d 1
|
999 |
|
|
|c 82419
|d 82419
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 ČSN_56_01605
|7 0
|8 BOOK
|9 136257
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 015
|d 2015-11-11
|l 1
|m 5
|o ČSN 56 0160-5
|p 420010163192
|q 2025-12-22
|r 2019-08-26
|v 108.90
|w 2019-08-26
|x N:nákup;
|y 08
|