ČSN 56 0116-9 (560116) Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 9: Stanovení obsahu bílkovin

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Language: Czech
Published: Praha : Český normalizační institut, 1995
Subjects:
Physical Description: 5 stran ; 30 cm

Cover

LEADER 01889nam a2200517 i 4500
001 82418
003 CZ ZlUTB
005 20190826011331.0
007 ta
008 101213s1995 xr u 000 0 cze
040 |a ZLD002  |b cze  |e rda 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 664.6  |2 MRF 
080 |a 543.6:663/664  |2 MRF 
080 |a 543  |2 MRF 
080 |a 543.06  |2 MRF 
080 |a 547.96  |2 MRF 
080 |a (083)  |2 MRF 
245 0 0 |a ČSN 56 0116-9 (560116) Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 9: Stanovení obsahu bílkovin 
246 1 3 |a Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 9: Stanovení obsahu bílkovin 
264 1 |a Praha :  |b Český normalizační institut,  |c 1995 
300 |a 5 stran ;  |c 30 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Třídící znak 56 0116-9 
500 |a Datum vydání normy: červenec 1995 
500 |a Nad názvem na titulní straně: "Česká norma" 
500 |a Norma nahrazuje článek 44 ČSN 56 0116 z 8.4.1974 
650 0 7 |a pečivo  |7 ph115724  |2 czenas 
650 0 7 |a analýza potravin  |7 ph135544  |2 czenas 
650 0 7 |a chemická analýza  |7 ph114232  |2 czenas 
650 0 7 |a analytické metody  |7 ph174607  |2 czenas 
650 0 7 |a bílkoviny  |7 ph119082  |2 czenas 
650 0 9 |a bakery products  |2 eczenas 
650 0 9 |a food analysis  |2 eczenas 
650 0 9 |a chemical analysis  |2 eczenas 
650 0 9 |a analytical methods  |2 eczenas 
650 0 9 |a proteins  |2 eczenas 
655 7 |a normy  |7 fd131861  |2 czenas 
655 9 |a standards  |2 eczenas 
910 |a ZLD002 
992 |a BK  |d 1 
993 |a 201511  |b 19 
999 |c 82418  |d 82418 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 ČSN_56_01169  |7 0  |8 BOOK  |9 136256  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 015  |d 2015-11-11  |l 1  |m 5  |o ČSN 56 0116-9  |p 420010163191  |q 2025-12-22  |r 2019-08-26  |v 108.90  |w 2019-08-26  |x N:nákup;  |y 08