|
|
|
|
LEADER |
01898nam a2200505 i 4500 |
001 |
82416 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20240829155737.0 |
007 |
ta |
008 |
101213s1995 xr u 000 0 cze |
040 |
|
|
|a ZLD002
|b cze
|e rda
|
072 |
|
7 |
|a 664
|x Potravinářský průmysl
|2 Konspekt
|9 19
|
080 |
|
|
|a 664.6
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 543.6:663/664
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 543
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 543.06
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 547.915
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (083)
|2 MRF
|
245 |
0 |
0 |
|a ČSN 56 0116-6 (560116) Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 6: Stanovení obsahu tuku
|
246 |
1 |
3 |
|a Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 6: Stanovení obsahu tuku
|
264 |
|
1 |
|a Praha :
|b Český normalizační institut,
|c 1995
|
300 |
|
|
|a 5 stran ;
|c 30 cm
|
336 |
|
|
|a text
|b txt
|2 rdacontent
|
337 |
|
|
|a bez média
|b n
|2 rdamedia
|
338 |
|
|
|a svazek
|b nc
|2 rdacarrier
|
500 |
|
|
|a Třídící znak 56 0116-6
|
500 |
|
|
|a Datum vydání normy: červenec 1995
|
500 |
|
|
|a Nad názvem na titulní straně: "Česká norma"
|
500 |
|
|
|a Norma nahrazuje články 37 a 39 ČSN 56 0116 z 8.4.1974 a zároveň ruší články 38 a 40 stejné normy
|
650 |
0 |
7 |
|a pečivo
|7 ph115724
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a analýza potravin
|7 ph135544
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a chemická analýza
|7 ph114232
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a analytické metody
|7 ph174607
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a tuky
|7 ph126786
|2 czenas
|
650 |
0 |
9 |
|a bakery products
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a food analysis
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a chemical analysis
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a analytical methods
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a fats
|2 eczenas
|
655 |
|
7 |
|a normy
|7 fd131861
|2 czenas
|
655 |
|
9 |
|a standards
|2 eczenas
|
910 |
|
|
|a ZLD002
|
992 |
|
|
|a BK
|d 1
|
999 |
|
|
|c 82416
|d 82416
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 ČSN_56_01166
|7 0
|8 BOOK
|9 136254
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 015
|d 2015-11-11
|l 1
|m 5
|o ČSN 56 0116-6
|p 420010163189
|q 2025-12-22
|r 2019-08-26
|v 108.90
|w 2019-08-26
|x N:nákup;
|y 08
|