Křesťanská sociologie pro každého - Bahounek, Jiří, 1947- (Arca JiMfa, 1997)
Základní principy tzv. křesťanské sociologie - nauky, která má svůj základ v evangeliu a morálním učení církve.
Autor publikuje pod různými formami křestních jmen: Tomáš, Jiří, Jiří Tomáš a Tomáš Jiří a různými pseudonymy
Keywords: sociologie -- křesťanské pojetí; morální teologie; sociology -- Christian approach; moral theology; studie; studies