catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Analýza organizační kultury ve...
Description
Analýza organizační kultury ve firmě FLIP, sdružení J+V a cesty jejího formování
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Juřenová, Andrea
(Dissertant)
Other Authors:
Kacr, Josef, 1926-
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
Zlín,
2002
Subjects:
etika
identita
image
kultura organizace
podniky
restaurace
SLUŽBY
bakalářská práce
Physical Description:
55 listů, vi příl.
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Description
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Projekt upevňování a rozvoje podnikové kultury ve firmě Eurest, spol. s r.o.
by: Hoduláková, Renáta
Published: (2003)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Hotels : the magazine of the worldwide hotel industry
Published: (1989)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
The restaurant : from concept to operation
by: Walker, John R., 1944-
Published: (2014)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vstup nového franchisanta na český trh v segmentu fast food - Taco Bell
by: Stará, Alena
Published: (2003)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Hotelový a restaurační management
by: Liška, Jaroslav
Published: (1998)
×
Loading...