Občanská odpovědnost ve světle globální chudoby - Tožička, Tomáš, 1966- (Educon, 2011)
Sborník článků zaměřených na problémy globální chudoby.
Vydáno pro potřeby kampaně Česko proti chudobě
Keywords: 21. století; sociální problémy -- rozvojové země; chudoba -- rozvojové země; rozvojová pomoc -- 21. století; rozvojová politika -- 21. století; globální problémy; mezinárodní spolupráce; solidarita; social problems -- developing countries; poverty -- developing countries; development assistance -- 21st century; development policy -- 21st century; global problems; international cooperation; solidarity; sborníky; miscellanea