Vytváříme a přehráváme video ve formátu DivX - Štěpánek, Petr, 1973- (Computer Press, 2007)
Popis práce s počítačovým programem DivX, určeným ke zpracování videozáznamů, zálohování, archivaci a zveřejňování větších filmových a videosouborů.
Keywords: digitální videozáznam; DivX (video formát); Xvid (video formát); DVD technologie; digital video recording; DivX (video coding format); Xvid (video coding format); DVD technology; příručky; handbooks, manuals, etc