Vytváříme a přehráváme video ve formátu DivX - Štěpánek, Petr, 1973- (Computer Press, 2007)
Popis práce s počítačovým programem DivX, určeným ke zpracování videozáznamů, zálohování, archivaci a zveřejňování větších filmových a videosouborů.