Historie, současný stav a perspektivy univerzit : úsvit nebo soumrak akademické samosprávy? : sborník z konference konané dne 10. dubna 2008 na Univerzitě Karlově v Praze - Staša, Josef, 1954- (Karolinum, 2008)
Sborník z konference obsahuje příspěvky věnované humanitním, právním a ekonomickým aspektům akademické samosprávy Univerzity Karlovy a vývoji českého univerzitního školství.
Vydáno k 660. výročí založení Univerzity Karlovy v Praze
Keywords: univerzity -- prognózy; akademická samospráva -- Česko; vysokoškolští studenti -- Česko; management školy -- Česko; universities -- forecasting; academic self-government -- Czechia; college students -- Czechia; school management -- Czechia; sborníky konferencí; proceedings of conferences