Jak se připravovat na práci s mládeží - Ward, Pete, 1959-; Adams, Sam; Levermore, Jude (Portál, 1997)
Kniha seznamuje potencionální organizátory mladých lidí s problematikou jejich práce.
Původní anglické vydání: Youthwork - and how to do it
Keywords: práce s mládeží; výchova mládeže; work with youth; youth education; metodické příručky; methodological manuals