Sociologický systém sociální nauky Církve - Bahounek, Jiří, 1947- (Brněnské Angelicum, 2001)
Výklad přibližuje základní principy sociologického systému sociální nauky církve.
Reprint odborné práce pro habilitační řízení na Cyrilometodějské teologické fakultě Univerzity Palackého v Olomouci z roku 1994
Na tit. s. uvedeno místo a r. odborné práce: Olomouc 1994
Keywords: sociologie náboženství; sociologie -- křesťanské pojetí; sociology of religion; sociology -- Christian approach; studie; studies