Dětské hry = Games - Klusák, Miroslav, 1957-; Kučera, Miloš, 1954- (Karolinum, 2010)
Obsáhlá práce vycházející s podporou grantového projektu Hry školních dětí se nejprve zabývá teorií hry, následuje expozice her školních dětí.
Na tit. s. a obálce: Pražská skupina školní etnografie
Keywords: děti školního věku; hra; dětské hry; školní etnografie; pedagogická psychologie; school children; play; children's games; school etnography; educational psychology; kolektivní monografie; katalogy; collective monographs; catalogs