Dětské hry = Games - Klusák, Miroslav, 1957-; Kučera, Miloš, 1954- (Karolinum, 2010)
Obsáhlá práce vycházející s podporou grantového projektu Hry školních dětí se nejprve zabývá teorií hry, následuje expozice her školních dětí.