Proměny lékařské profese z pohledu sociologie - Křížová, Eva, 1959- (Sociologické nakladatelství, 2006)
Publikace věnovaná sociologickému rozboru lékařské profese a sociální roli lékaře z pohledu kulturních proměn.
Keywords: lékařství; lékařství -- Česko; sociologie lékařství; medicine; medicine -- Czechia; medical sociology; monografie; monographs