Proměny lékařské profese z pohledu sociologie - Křížová, Eva, 1959- (Studie (Sociologické nakladatelství), 2006)
Publikace věnovaná sociologickému rozboru lékařské profese a sociální roli lékaře z pohledu kulturních proměn.