Objeví se nový Steve Jobs : jak najít a rozvíjet nový talent - Bushnell, Nolan, 1943-; Stone, Gene, 1951- (Pragma, 2015)
Nolan Bushnell, zakladatel společnosti Atari a zároveň první zaměstnavatel Steva Jobse radí, jak odhalit talent, rozvinout jej a dostat z něj maximum.
Správné místo vydání: Praha
Přeloženo z angličtiny?
Keywords: inovace; tvůrčí myšlení; kreativita; management; talent management; úspěch v podnikání; innovations; creative thinking; creative ability; success in business; populárně-naučné publikace; popular works