Sbírka praktických příkladů z práva životního prostředí - Damohorský, Milan, 1963- (Wolters Kluwer Česká republika, 2010)
Publikace přibližuje základy problematiky ochrany životního prostředí v českém, resp. evropském právu.
Na obálce autor: Milan Damohorský a kolektiv
Část. tištěno napříč
Terminologický slovník
Keywords: právo životního prostředí -- Česko; právo životního prostředí -- země Evropské unie; environmental law -- Czechia; environmental law -- European Union countries; učebnice vysokých škol; praktická cvičení; textbooks (higher); problems, exercises, etc