Lidé a boty : boty jak procházely staletími - Collins, Winston (Bata Shoe Organization, 1994)
Proměny obuvi v průběhu staletí, boty z různých historických etap a kultur. Boty k tanci, sportovní obuv, mokasíny, domácí obuv, obuvnické módní výstřelky a zajímavosti. Populárně-naučná obrazová publikace.
Přeloženo z angličtiny
Název anglického originálu: All about shoes : footwear through the ages
Vydáno Bata Shoe Organization při příležitosti 100. výročí jejího založení
Keywords: Bata Shoe Museum Foundation; obuv; obuvnictví; dějiny obuvnictví; footwear; shoemaking trade; history of shoemaking; populárně-naučné publikace; obrazové publikace; popular works; pictorial works