Lidé a boty : boty jak procházely staletími - Collins, Winston (Bata Shoe Organization, 1994)
Proměny obuvi v průběhu staletí, boty z různých historických etap a kultur. Boty k tanci, sportovní obuv, mokasíny, domácí obuv, obuvnické módní výstřelky a zajímavosti. Populárně-naučná obrazová publikace.