CorelDRAW X4 : praktická příručka - Novotný, Petr, 1978- (Grada, 2009)
Příručka představuje osvědčený vektorový kreslící program, který nalezne využití u výtvarníků, v grafických studiích či reklamních agenturách.
Obsahuje rejstřík
Keywords: počítačová grafika; grafické editory; CorelDRAW X4 (software); computer graphics; graphics editors; CorelDRAW X4; příručky; handbooks, manuals, etc