CorelDRAW X4 : praktická příručka - Novotný, Petr, 1978- (Průvodce (Grada), 2009)
Příručka představuje osvědčený vektorový kreslící program, který nalezne využití u výtvarníků, v grafických studiích či reklamních agenturách.