Chirurgie - stručný atlas operací a výkonů - Schumpelick, Volker, 1944- (Grada, 2013)
Příručka určená začínajícím lékařům v oboru chirurgie obsahuje poučení o chirurgických nástrojích, ve srozumitelných vyobrazeních znázorňuje operační postupy atd.
Přeloženo z němčiny
Keywords: chirurgické operace; chirurgická terapie; surgical procedures; surgical therapeutics; atlasy; příručky; atlases; handbooks, manuals, etc