Chirurgie - stručný atlas operací a výkonů - Schumpelick, Volker, 1944- (Grada, 2013)
Příručka určená začínajícím lékařům v oboru chirurgie obsahuje poučení o chirurgických nástrojích, ve srozumitelných vyobrazeních znázorňuje operační postupy atd.