Akutní plicní embolie a žilní trombóza : patogeneze, diagnostika, léčba a prevence - Widimský, Jiří, 1925-2020; Malý, Jaroslav, 1946- (Triton, 2011)
Monografie se zabývá diagnostikou, léčbou a prevencí akutního plicního a žilního onemocnění.
Část. tištěno napříč
Keywords: žilní trombóza; plicní embolie; venous thrombosis; pulmonary embolism; kolektivní monografie; collective monographs