Manažerská motivační strategie - Stýblo, Jiří, 1945- (Management Press, 1992)
Příručka o motivačním managementu, který investuje do práce s lidmi v přesvědčení, že lidé chtějí být informováni o své práci a nikoliv manipulováni.
Keywords: personální management; pracovní motivace; personnel management; employee motivation; příručky; handbooks, manuals, etc