Jan Nebeský - Šavlíková, Kateřina, 1962-; Tobiáš, Egon L., 1971- (Pražská scéna, 2007)
Monografie o divadelním režiséru Janu Nebeském je průvodcem inscenacemi, na nichž se jako režisér podílel. Nepředhlédnutelnou součástí knihy jsou fotografie Bohdana Holomíčka.
700 výt.
Keywords: Nebeský, Jan, -- 1953-; 1981-2007; divadelní režie -- Česko -- 20.-21. stol.; divadelní inscenace -- Česko -- 20.-21. stol.; theater direction -- Czechia -- 20th-21st centuries; theater stages -- Czechia -- 20th-21st centuries; přehledy; fotografické publikace; sborníky; surveys; photographical works; miscellanea