Velká Británie - Somerville, Christopher, 1949- (CPress, 2014)
Praktická cestovní příručka poskytuje stručné informace o dějinách a kultuře. Následují popisy jednotlivých regionů, Londýna, hrabství obklopující Londýn - Home Counties, hrabství v Jižních zemích, v západní Anglii, Walesu, Midlandsu, západní Anglii, severozápadní a severovýchodní Anglii, Skotska. Výletní trasy jsou navrženy podle délky pobytu. Popisy památek, rady pro turisty, fotografie, mapy.
Přeloženo z angličtiny
Obsahuje rejstřík
Keywords: Velká Británie; Great Britain; turistické průvodce; tourist guidebooks