Prevence diabetu a jeho komplikací - Svačina, Štěpán, 1952- (Triton, 2008)
Autor se věnuje především významným faktorům v prevenci diabetu v České republice.
Keywords: diabetes mellitus; prevence onemocnění; prevention of diseases; příručky; handbooks, manuals, etc