Češi a jejich sousedé : meziskupinové postoje a kontakt ve střední Evropě - Graf, Sylvie, 1981-; Hřebíčková, Martina, 1963-; Petrjánošová, Magda, 1976-; Leix, Alicja, 1976- (Academia, 2015)
Výsledky výzkumů, které odrážejí komplikované vztahy mezi pěti středoevropskými národy.
Keywords: skupinové chování -- Evropa střední; interkulturní komunikace -- Evropa střední; národní identita -- Evropa střední; národní mentalita -- Evropa střední; stereotypy -- Evropa střední; sociálněpedagogický výzkum -- Evropa střední; Češi a Poláci; Češi a Rakušané; Češi a Slováci; Češi a Němci; group behavior -- Europe, Central; intercultural communication -- Europe, Central; national identity -- Europe, Central; national characteristics -- Europe, Central; stereotypes -- Europe, Central; social educational research -- Europe, Central; Czechs and Poles; Czechs and Austrians; Czechs and Slovaks; Czechs and Germans; kolektivní monografie; collective monographs