Přehled judikatury ve věcech pracovněprávních. - Doležílek, Jiří, 1963- (Wolters Kluwer, a.s., 2015)
Přehled judikatury zaměřené na vznik, změnu a ukončení pracovního poměru podle stavu k 31. 12. 2014.
Přehled souvisejících právních předpisů
Právní stav citované judikatury byl uzavřen k 31.12.2014
Kniha je dostupná také v systému ASPI a v elektronické podobě
Keywords: pracovněprávní vztahy -- Česko; pracovní poměr -- Česko; soudní rozhodnutí a stanoviska -- Česko; labor-law relations -- Czechia; employment relationship -- Czechia; judgments -- Czechia; přehledy; surveys