Meningokokové onemocnění : klinický obraz, epidemiologie, diagnostika, léčba a prevence - Křížová, Pavla; Rožnovský, Luděk, 1960- (Maxdorf, 2011)
Monografie určená odborné lékařské veřejnosti se zabývá diagnostikou, léčbou a prevencí meningokokového onemocnění.
Část. tištěno napříč
Keywords: meningitida; meningitis; monografie; monographs