Neurointenzivní péče - Tomek, Aleš (Mladá fronta, 2014)
Heslovitá příručka prezentuje názor kapacit z oboru a využívá strukturované návody, schémata a tabulky pro jasný postup v případě nejrůznějších klinických situací možných na jednotce neurointenzivní péče.
Keywords: neurointenzivní péče; neurointensive care nursing; kolektivní monografie; collective monographs