K problematice zpracování empirických šetření v humanitních vědách - Půlpán, Zdeněk, 1942- (Academia, 2004)
Studie pojednává o uplatnění matematiky při zpracování empirických šetření v oblasti humanitních věd.
Vydáno s podporou Pedagogické fakulty Univerzity Hradec Králové ... [et al.]
Keywords: humanitní vědy; zpracování dat; statistické metody; humanities; data processing; statistical methods; studie; studies