Didaktika základů ekonomiky - Králová, Alena, 1958- (Oeconomica, 2013)
Učební text poskytuje rady týkající se vedení výuky ekonomie.
Nad názvem: Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta financí a účetnictví
Keywords: podniková ekonomika; předmětová didaktika; managerial economics; teaching school subjects; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)