Tajemství umění : 80 mistrovských děl s detailním vysvětlením - Pankhurst, Andy, 1968-; Hawksley, Lucinda, 1970- (Mladá fronta, 2014)
Interpretace osmdesáti vybraných mistrovských děl výtvarného umění z různých oblastí světa a ze slohového období. Stručné komentáře se snaží napovědět, proč tyto artefakty fascinují stále nové generace diváků.