Přeměny obchodních korporací - Dvořák, Tomáš, 1975- (Wolters Kluwer, 2015)
Rozbor právní úpravy zaměřené na přeměny a přeshraniční přeměny obchodních korporací na základě právního stavu k 15. 8. 2015.
"Právní stav publikace je k 1.8.2015"--Rub titulní strany
Keywords: přeměny obchodních společností -- Česko; conversion of corporations -- Czechia; monografie; monographs