Přeměny obchodních korporací - Dvořák, Tomáš, 1975- (Vědecké monografie (Wolters Kluwer ČR), 2015)
Rozbor právní úpravy zaměřené na přeměny a přeshraniční přeměny obchodních korporací na základě právního stavu k 15. 8. 2015.