Historie české perinatologie - Štembera, Zdeněk, 1920-2018 (Maxdorf, 2004)
Odborná publikace věnovaná vzniku a vývoji oboru české perinatologie, který se zabývá lékařskou péčí o matku a dítě.
Keywords: perinatologie -- dějiny; perinatologie -- Česko; perinatology -- history; perinatology -- Czechia; monografie; monographs