Slovenská nová vlna : 80. léta = The Slovak new wave : the 80s - Pospěch, Tomáš, 1974-; Fišerová, Lucia L., 1977- (KANT ve spolupráci s Bona Fide and GHMP, 2014)
Katalog výstavy, která představila tvorbu skupiny slovenských fotografů, tvůrců Slovenské nové vlny. Tito autoři, narození vesměs v 60. letech, vystudovali pražskou FAMU a v 80. letech minulého stol. vstoupili na československou fotografickou scénu.