Hygiena a epidemiologie pro ambulantní praxi - Podstatová, Renata (Maxdorf, 2010)
Autorka uvádí možnosti vzniku a šíření infekčních onemocnění v ambulantní praxi a zásady hygienicko-epidemio-logických opatření v ambulancích, včetně stomatologických pracovišť.
Keywords: hygiena; epidemiologie; hygiene; epidemiology; příručky; handbooks, manuals, etc